Ny direktør hos SPF-Danmark

 

Den 1. oktober tiltrådte Jens Kongensholm som ny administrerende direktør hos SPF-Danmark.

 

Jens Kongensholm har været ansat hos SPF-Danmark siden 1. april 2013. Først som salgschef for det danske marked, siden starten af 2016 som salgsdirektør med ansvar for både det danske marked og salget af smågrise til eksport.

 

”SPF-Danmark er kendt for kvalitet, ansvarlighed og troværdighed. Det er værdier vi værner om og som vi er stolte af” siger Jens Kongensholm, og han fortsætter, ”Jeg går til opgaven som direktør med stor respekt for den virksomhed og den virksomhedskultur der er opbygget gennem årtier, og jeg ser det som min fornemmeste opgave, at udvikle et fortsat stærkt SPF-Danmark i fremtiden. Som en del af Danish Crown koncernens 4WD strategi har vi mulighed for udnytte og udbygge synergier til gavn for vore kunder og SPF-Danmark”

”Det er afgørende for mig, at vi fremadrettet fastholder fokus på en effektiv drift af vores logistikaktiviteter, hvor høj kvalitet, service og gode kunderelationer er fundamentalt.

De fastlagte organisatoriske ændringer der implementeres i dette efterår vil som en del af SPF-Danmark´s strategi skabe grundlag for en styrket konkurrencedygtig drift af virksomheden. SPF-Danmark har højt kvalificerede medarbejdere på kontorerne og på landevejene, og de vil fortsat levere den bedste service til gavn for kunder, samarbejdspartnere og SPF-Danmark” slutter Jens Kongensholm.