Få indsigt på Danish Crowns efterårsmøder

Markedet for grisekød har haft unormale udsving i årets varme måneder, og derfor inviterer Danish Crown nu til efterårsmøder, hvor andelshavere kan få en grundig orientering om markedssituationen
Sommeren har været skidt, når man kaster et blik på noteringen, for det sæsonmæssige opsving, som normalt ses, når temperaturerne stiger i Europa, er udeblevet i år. Markedet har med andre ord opført sig markant anderledes, end det plejer at gøre, og det er der flere årsager til.

Et stort amerikansk udbud, en svag efterspørgsel fra Kina og lave valutakurser er blandt synderne, men hvis du vil have flere detaljer og en grundig redegørelse for markedssituationen de seneste måneder og frem mod nytår, så afholder Danish Crown i starten af september møder, hvor eksportdirektør Lars Albertsen fra Danish Crown og markedsanalytiker i Landbrug & Fødevarer Karsten Flemin giver en status.

- Vi har løbende fortalt om markedets udvikling gennem vores nyhedsbrev, men jeg ved at budgetsæsonen nærmer sig, og et nødvendigt bedste bud på de kommende priser skal bruges. Derfor laver vi nu et møde, hvor alle andelshavere i Danish Crown kan få en forklaring på, hvorfor noteringen har opført sig, som den har, og lige så vigtigt hvordan fremtidsudsigterne ser ud her og nu, siger Nicolaj Nørgaard, der er direktør i Danish Crown Ejerservice.

Der bliver afholdt fire møder i hhv. Aalborg, Herning, Middelfart og Sorø, og du kan se dato og tidspunkt for de forskellige møder her:

Dato

Tidspunkt

Sted

Møde nr.

04.09.18

Kl. 9-12

Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2, 9000 Aalborg

10

04.09.18

Kl. 14-17

Herning Kongres Center, Østergade 37, 7400 Herning

20

06.09.18

Kl. 9-12

Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

30

06.09.18

Kl. 14-17

VKST, Fulbyvej 15, 4180 Sorø

40


Tilmelding

Gå ind på www.danishcrown.dk/ejer - log på EJERSIDEN eller appen EJER, vælg Arrangement tilmelding.

Hvis ikke du har mulighed for at bruge internettet eller appen, er det muligt at kontakte Ejerservice.