Ny salgschef skal realisere vækststrategi hos SPF-Danmark

 
Claus Damsbo er pr. 1. september 2019 ansat som salgschef i SPF-Danmark, og får ledelsesansvaret for den samlede omsætning af smågrise i Danmark og til eksport.

”SPF-Danmark har efter frasalget af DanAvl-aktiviteterne været igennem en større omstillingsproces med en betydelig tilpasning af de samlede omkostninger i organisationen og gennemførelse af effektiviseringer i det daglige arbejde. De gennemførte tilpasninger og forandringer har styrket konkurrencekraften, og vi er nu klar til at fokusere på en vækststrategi” siger adm. dir. Jens Kongensholm.

SPF-Danmark omsætter/transporterer godt 10 mio. smågrise om året, og har en stærk position på det danske marked. I de kommende år skal markedslederrollen udbygges i Danmark og positionen på eksportmarkederne skal styrkes markant.

”Vi er meget glade for, at Claus bliver en del af SPF-Danmark. Han har stor erfaring i branchen og kender vigtigheden af et troværdigt og tillidsfuldt samarbejdsgrundlag. I SPF-Danmark har vi arbejdet med at blive en mere proaktiv og opsøgende salgsorganisation. Claus skal videreudvikle denne tilgang til kunder og samarbejdspartnere” udtaler direktør i SPF-Danmark, Jens Kongensholm.

Claus Damsbo har samlet 9 års erfaring fra Agro Partnere, hvor han opbyggede en betydelig smågriseomsætning i perioden fra 2013 – 2018. Han kommer fra en stilling som Geschäftführer i Erzeugergemeinschaft für Qualitätstiere Syke-Bassum eG (EfQ), som er en tysk ”Viehhändler” med slagte- og smågriseomsætning – herunder køb af danske smågrise.
Claus Damsbo skal aktivt deltage i køb og salg af smågrise og styrke SPF-Danmarks markedsposition i de kommende år.

  
   Claus Damsbo