Key Account Manager

Har du flair for godt købmandskab, og er du i dit es, når du prøver at lukke en god handel? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor du både får ansvar for forhandling af indkøbspriser og det efterfølgende salg? Så er du måske den Key Account Manager, vi søger, der skal hjælpe os med grisehandel mellem danske smågriseproducenter og udenlandske samarbejdspartnere.

Succes starter med et team
Du bliver en del af salgsafdelingen i SPF-Danmark A/S i Vejen, som består af otte dygtige kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen. I salgsafdelingen er vi kommercielt ansvarlige for omsætnings- og transportaftaler nationalt og til eksport, hvor alle har en vigtig rolle. 

Hos os vil du opleve en stærk virksomhedskultur med frihed under ansvar. Markedsforholdene er varierende, hvilket medfører en dynamisk hverdag, hvor to dage sjældent er ens. Samarbejdskulturen i virksomheden er stærk, og vi samler på kollegaer, der naturligt bidrager til en konstruktiv og humørfyldt hverdag. 

Få ansvars for salgs- og indkøbsrelaterede opgaver og vær med til at sikre gode aftaler 
Vi har ambitioner om at vækste i vores samlede kontraktportefølje, og derfor får du til ansvar at håndtere både indkøb og salg af eksportgrise, så du til enhver tid sikrer, at landmændene får den bedst mulige handel. Dette sikrer du blandt andet gennem eksisterende aftaler, men du får også til ansvar at opsøge nye aftaler og relationer.  

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

•    Opsøgende indkøbs- og salgsarbejde

•    Vedligeholde samhandel i eksisterende aftaler

•    Indgå købsaftaler på smågrise

•    Lave salgskontrakter på smågrise i Tyskland, Italien og Polen

•    Sikre afviklingen af eksisterende aftaler i samarbejde med kollegaer.

Den salgsmæssige del af jobbet vil primært være fokuseret på det europæiske marked, hvor du bliver Key Account Manager. Du får en varieret hverdag med stor frihed, hvor du selv har mulighed for at planlægge og strukturere din arbejdsdag. 

Er du resultatorienteret, forhandlingsstærk og i besiddelse af gode tyskkundskaber?
Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men vi ser gerne, at du har nogen salgserfaring indenfor landbrug og med fordel i relation til griseproduktion. Du har allerede prøvet kræfter med det opsøgende arbejde og kan sætte dig i landmandens sted, så du ved, hvad der skal til for at opnå succesfulde resultater. Det er en fordel, hvis du har et stærkt netværk i relation til danske smågriseproducenter, men ikke et krav. Du udfører dine arbejdsopgaver med udgangspunkt i kontoret i Vejen, men vi forventer, at du får relativt mange arbejdsdage på kundebesøg hos både nye og eksisterende kunder i bestræbelsen på at bidrage til væksten i afdelingen. For at kunne bestride jobbet, er det en forudsætning, at du snakker både dansk, engelsk og tysk. 

Du er udadvendt, har et højt energiniveau samt stort drive og trives i et selvstændigt job, som kræver, at du er god til at planlægge og strukturere din arbejdsdag samt kan træffe selvstændige beslutninger, når du er på farten. Du taler (og sælger) med troværdighed og danner naturligt gode relationer til de mennesker, du møder i dit arbejdsliv. Der er et stort økonomisk ansvar i jobbet både ift. indkøb og salg, hvor du til enhver tid skal sikre landmændene den bedste handel. Derfor får du rig mulighed for at udfolde dine stærke og kreative købmandsmæssige kompetencer og skabe stærke resultater.  

Appetit efter mere? 
Kan du genkende dig selv i ovenstående? Så send os din ansøgning.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef Claus P. Damsbo på 7696 4642/ 2013 9121 eller HR- og Kommunikationschef Ditte Svendgaard på 2330 9959.

Tiltrædelse snarest muligt. 

Vi glæder os til at læse din ansøgning og CV snarest muligt, da vi vurderer og indkalder til samtale løbende. 

Stærk virksomhedskultur 
SPF-Danmark tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager aktivt til at skabe en god arbejdsplads. Du vil opleve en positiv og konstruktiv virksomhedskultur, hvor medarbejderne er engagerede og ligeværdige. 

Du får et job med frihed under ansvar, en god lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og muligheden for at få indflydelse på udviklingen af SPF-Danmark i de kommende år.

SPF-Danmark er et 100% ejet datterselskab i Danish Crown-koncernen med hovedkontor i Vejen, hvor du vil have kontor. I SPF-Danmark A/S er vi omkring 220 ansatte, hvoraf ca. 170 er chauffører.